14. února 2015

Obama se bojí prozrazení 9/11 ruskými dokumenty: 3 přední novináři zabiti, 1 "zničen"


Přední americký moderátor Brian Williams zničen, 3 další novináři zabiti: Obama se bojí prozrazení 9/11: 

http://www.whatdoesitmean.com/index1838.htm
February 13, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: OrgoNet


Šokující nová zpráva od ruské Zahraniční výzvědné služby (SVR  ) cirkulující dnes v Kremlu, praví, že špičkový americký moderátor zpráv Brian Williams z NBC News byl „totálně zničen“ a tři z jeho kolegů byli v minulém týdnu zabiti z důvodu obav Obamova režimu, že jsou připraveni zveřejnit důkazy, které jim byly poskytnuty Ruskem, dokazující, že útoky na Ameriku 11. září 2001 byly „inside job“ provedený vlastní vládou. 



Brian Williams, jak vysvětluje zpráva, byl moderátorem a hlavním editorem programu NBC Nightly News (nejsledovanější televizní zprávy v USA), avšak po týdnu zuřivých útoků kvůli běžnému zkreslení vzpomínek, které se může přihodit všem lidem http://www.slate.com/articles/health_and_science/science/2015/02/false_memories_of_brian_williams_memory_experts_chabris_and_simons_tips.html , byl vyhnán ze svého místa a je pravděpodobné, že bude úplně vyhozen z práce http://www.washingtonpost.com/lifestyle/style/within-nbc-an-intense-debate-over-whether-to-fire-brian-williams/2015/02/11/8e87ac02-b22f-11e4-886b-c22184f27c35_story.html .

(Poznámka Orgonet: O aféře česky http://www.rozhlas.cz/zpravy/evropa/_zprava/moderator-nbc-musi-pryc-z-obrazovky-lhal-o-svych-zkusenostech-z-iraku—1454231: "Americká televize NBC dočasně stahuje slavného moderátora. Brian Williams totiž lhal o válce v Iráku. Dlouhá léta tvrdil, že byl na palubě vrtulníku, který byl během americké invaze sestřelen granátem. Teď se ale ozvali váleční veteráni, kteří přítomnost novináře popřeli.") 

Jak zpráva říká, podstatnou věcí je, že jeho nepravdivá „ukradená chrabrost“, z níž byl obviněn, bledne ve srovnání se vzpomínkami, které dlouho šířila americká státní tajemnice Hillary Clintonová o tom, jak byla pod palbou snipera v Bosně, i když videozáznam jasně ukazuje fakt, že tomu tak nebylo http://www.washingtontimes.com/news/2015/feb/8/jospeh-curl-forget-brian-williams-its-hillary-clin/?page=all .

Ještě více šokující je, jak dále praví zpráva, to, že v minulém týdnu byl nejen „zničen“ Williams a jeho reputace, ale tři z jeho nejvýznamnějších kolegů byli zabiti, a to bývalý mezinárodní reportér NBC Ned Colt  , přední korespondent CBS News Bob Simon  a přední reportér New York Times David Carr  . 

Bob Simon:



Bob Simon, 73, dle zprávy citující americké propagandistické mediální zdroje, byl zabit ve středu v New Yorku při automobilové nehodě http://www.usatoday.com/story/news/2015/02/11/bob-simon-obit-cbs/23269429/

Ned Colt:



Ve čtvrtek bylo oznámeno, že Ned Colt, 58, zemřel v Bostonu na velký infarkt http://www.nbcnews.com/news/us-news/ned-colt-nbc-news-journalist-dies-boston-58-n305006 ,

David Carr:



a za několik hodin poté ho následoval David Carr, 58, který zkolaboval a zemřel ve své kanceláři v New York Times http://www.nytimes.com/2015/02/13/business/media/david-carr-media-equation-columnist-for-the-times-is-dead-at-58.html?_r=1 , několik hodin poté, co dělal interview s Edwardem Snowdenem. 

Co se týče smrti těchto cenami ověnčených novinářů a „zničení reputace“ Williamse, experti SVR ve zprávě uvádějí, že tito čtyři novináři minulý měsíc vytvořili nezávislou společnost videozpráv a zaregistrovali nezbytné bezpečnostní dokumenty, které jim umožní přístup k nejtajnějšímu archívu Kremlu s důkazy o útocích 11 září 2001.

Ohledně archívu Kremlu s dokumenty o 9/11 zpráva říká, že president Putin nedávno varoval, že je zveřejní, jak se můžeme dočíst rusky zde http://www.pravda.ru/news/world/northamerica/usacanada/07-02-2015/1247485-0/ ,
anglicky zde https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.pravda.ru%2Fnews%2Fworld%2Fnorthamerica%2Fusacanada%2F07-02-2015%2F1247485-0%2F&edit-text= :

Z článku:
„Američtí experti se domnívají, že navzdory faktu, že vztahy mezi USA a Ruskem dosáhly nejhoršího bodu od studené války, Putin dosud způsobil Obamovi pouze drobné nepříjemnosti. Analytikové se domnívají, že se jedná o „ticho před bouří“.
Putin hodlá udeřit pouze jednou, ale tvrdě, protože se chystá uvolnit důkazy o zapojení americké vlády a tajných služeb do útoků 11. září 2001.
Publikovaný materiál je schopen prokázat zlý úmysl vlády vůči lidu USA a úspěšnou manipulaci veřejného mínění. Útok naplánovala americká vláda, ale provedli její zástupci, takže útok na Ameriku a lid Spojených států vypadal jako akt agrese mezinárodního terorismu.
Motivem pro klamání a vraždění svých vlastních občanů byly ropné zájmy USA a jejich státních korporací na Středním východě.

Hlavní silou při založení nezávislé videospolečnosti se snahou odhalit pravdu o 9/11 byl vedle Williamse David Carr, který i ve svém postavení v New York Times byl zastáncem Edwarda Snowdena http://en.wikipedia.org/wiki/Edward_Snowden , a když po druhém sledování dokumentu CITIZENFOUR https://www.youtube.com/watch?v=Op9CRU05llo se snažil usnout … nemohl, a znovu rozsvítil v obavách z toho, co se stalo s jeho státem http://www.allnewspipeline.com/Full_Edward_Snowden_Interview_With_David_Carr.php .

Zpráva říká, že Carr byl „závažně zklamán“ rovněž tím, jak noviny New York Times v minulém roce informovaly o ukrajinské válce … a nejen tím, že neříkaly pravdu, ale mlčely o nacistických znacích na helmách prorežimních vojáků bojujících proti rebelům https://consortiumnews.com/2015/02/11/nyt-whites-out-ukraines-brown-shirts/ .

Na projektu o 9/11 spolupracovali s Williamsem a Carrem Ned Colt, který po odchodu z NBC News zůstal životním přítelem Williamse a vybrušoval své humanitární schopnosti prací v Mezinárodním záchranném výboru http://www.rescue.org/contributor/ned-colt , a Bob Simon, kterému bylo „extrémně líto“ http://www.motherjones.com/politics/2008/03/iraq-follies , jak americká média manipulují veřejnost při přípravě války v Iráku.

Zničením Williamse a zabitím Carra, Colta a Simona, jak uvádí zpráva, vysílá Obamův režim „jasné poselství“ americkým mediálním elitám pro případ, že by se někdo další odvážil prozradit jeho nejtemnější tajemství.

Ještě horší je, jak uvádějí experti ve zprávě, že zatímco mediální elity v USA se nyní krčí ve strachu, Obamův režim obrací svůj zrak k alternativním zpravodajským médiím a vyhrožuje, že postaví mimo zákon veškeré weby, které s ním nesouhlasí http://theeconomiccollapseblog.com/archives/feds-hold-hearing-whether-regulate-sites-like-drudge-infowars-economic-collapse-blog , a podpořil dokonce návrh zákona Státního bratrského řádu policie, aby každá kritika amerického lidu vůči policii byla klasifikována jako „zločin nenávisti“ http://countercurrentnews.com/2015/01/police-push-for-anti-cop-comments-to-be-legally-considered-hate-speech/ .

President Putin včera nařídil největší cvičení jaderných zbraní v historii http://www.ibtimes.com/russian-nuclear-missile-forces-conduct-large-scale-exercises-across-country-1814052 , a další tři válečné lodi se připojují k ruské flotile ve Středozemním moři http://sputniknews.com/politics/20150213/1018223791.html .

Bude ještě vůbec někdo, kdo by řekl Američanům pravdu o pravých příčinách třetí světové války, když tito novináři byli zabiti či zničeni?

Avšak je velmi málo náznaků, že tito Američané by o to vůbec stáli.


February 13, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com

8 komentářů:

  1. Osobně doufám, že všechno vyplave na povrch protože to co se teď děje je jen pouhou známkou toho, že temnáři prostě už nemají takovou moc a jejich plány se hroutí. I když je otázkou kolik lidí by se probudilo v USA po prozrazení těchto citlivých informací. Stačí se jen podívat kolik málo procent shlednuti mají videa, kde se mluví o útocích na WTC a další. Prostě jak řekl Morfeus někteří lidé prostě ještě nejsou připravený na odpojení od systému.
    Mirdol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dúfajte viac, ale urobte aj niečo, aby videá videlo viac ľudí. PSrosto toto mi pripadá ako trolovanie. Veci ste nijak nepomohli, snívate...

      Vymazat
  2. Obama se boji? Obama je pouhy herec, nastrcena figurka.

    OdpovědětVymazat
  3. Pokud Putin něco takého (a průkazného) zveřejní, rozvrátí USA. Kolik US vojáků bude chtít bojovat za prezidenta lháře? Kolik US občanů bude chtít dále poslouchat prolhanou vládu, která neváhá zabíjet vlastní lidi pro soukromé cíle?

    OdpovědětVymazat
  4. V 70letech byl takový francouzský filmík,kde zasedala skupina vysloužilých a vyhozených soudcu a prováděla rozsudek nad takovými klausy,rittigy jančíky a podobnými fešáky,jak vystřiženými z Boschových obrazu. Korupce a nedostatek dukazu,ovšem ve filmu byli tito nedotknutelní odsouzeni k trestu smrti,kterou konali hošíci na rychlých motorkách a na ucpaných křižovatkách.V českém zaprdlém kráteru holt KARMA dělá své spravedlivé dílko a nikdo si nechce zašpinit osud...

    OdpovědětVymazat
  5. Njn, ale tak Sorcha Faal. To jsou vždycky články typu : někdo byl připraven něco zveřejnit a najednou ho někdo umlčel. Někdo je připraven podat nějaké prohlášení... A co z toho nakonec vždy je? Tyhle články je hrozně jednoduché vytáhnout z patra. Lidé moc rádi trollí

    OdpovědětVymazat
  6. Takhle zemřel na infarkt CEO Enronu Kenneth Lay (Kenny Boy) den před svým soudním přelíčení, financoval volbu obou Bushů. Tím se soudní projednávání nesmírného podvodu na penězích zaměstnanců zastavilo...

    OdpovědětVymazat
  7. Největší sranda a paradox je, že celý internetový svět to už dlouho ví jak bylo iscenované 11.září a kdo za tím stál. Akorád americký lid tuto variantu vůbec nezná. A když, tak je to ruská propaganda...Kolovalo několik emailů s důkazným obsahem, kterému jen technický hlupák nevěří.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.