14. listopadu 2011

Letošní studie o HAARPu a komentář čtenáře

Od čtenáře:


Ahoj O.,
objevil jsem letošní studii o haarpu. Na překlad je to děsně dlouhé a složité. Jsou tam i ilustrace. Co na tvém blogu rozebíráme, nejsou žádné posměšné konspirační teorie.

Jsou to holá fakta. vzhledem k našim (myšleno čtenářským) znalostem, musím říct, že máme všechny tři oči otevřené!

Že je blog sledován se vůbec nedivím, myslím si, že se občas musí divit ti, kteří ho sledují tajně, třeba  ze zálivu... Ta technologie a znalosti těch, kteří s haarpem pracují, jsou neskutečné! A kam až do vesmíru to zasahuje... . Jsem strašně roztrpčen tím, že zacházejí s Planetou a životem na ní tak, jako by byli schopni někdy vše vrátit do původního stavu.

Planeta v dnešních dnech je v porodních bolestech. Rodí nové lidstvo a tito lidé na ní dělají pokusy tak bolestivé, že se to nedá ani popsat. Připadá mi to jako by mučili opravdovou rodičku jako pověstný Mengele s jeho pokusama na lidech. Planeta potřebuje naše modlitby! Energii srdce! A přesto mám v sobě víru, že to dobře dopadne. 

Mnoho lidí se dnes zajímá o život po životě, jestli existuje apd.. To je jistě v pořádku a pochopitelné. Není to tak dávno, kdy jsem si prožil podobné věci a měl jsem přitom husí kůži. Pak jsem však zažil vzpomínky na život před životem, tedy těsně před narozením -  od té doby říkám - před vyloděním. Že to nebyla fikce, ale vzpomínky, :-) mám jistotu neb jsem mohl mamce popsat věci, které jsem osobně nemohl nikdy vidět, ale týkaly se mého početí..  :), no koukala a já tehdy také. Je nás zde na Zemi mnoho, kteří jsme se "vylodili" dobrovolně, a zároveň byli jsme sem posláni. A protože máme potřebné zkušenosti a vedení, je jen potřeba v klidu nechat naše "duše",vyšší Já, vědomí" jakoliv si to nazveme pracovat a spolupracovat.

Dokonce má vzpomínka došla tak daleko, že jsem viděl a vidím, čím jsme se sem dopravili, jak jsme vypadali a s ohledem na skutečnost kam se vydáváme jsme byli i "napnutí". 

Je toho víc s čím bych se chtěl podělit, ale snad příště. Proč to píšu? Snad proto, že si myslím, že je čas a někoho to osloví. Přidávám odkaz na onu studii. Pro ty kdo neumí anglicky, i jen ilustrace jsou poměrně vypovídající. Hrají si od zemského jádra až po vesmír s tou harpovou hračkou. A se slovy jedné vědkyně, která se k těmto pokusům vyjádřila se zatím loučím.... : " Ti kluci (vědci) si s haarpem hrajou jako s medvědem, kterýmu strkají do zadku ostrej klacek a čekají co na to medvěd."
A tak, vzpomínejme odkud jsme sem přišli, mnohé se pak objeví samo, třeba i to proč jsme přišli.



P. S. Orgonet: Mně to nedá a přeložím vám aspoň úvodní resumé z dokumentu, abyste viděli, že vše, co tady píšeme o HAARPu, je realitou.

"HAARP (Program aktivního vysokofrekvenčního aurorálního výzkumu) je v současnosti nejdůležitějším zařízením používaným k generování extrémně nízkofrekvenční elektromagnetické radiace (ELF) v ionosféře. Za účelem produkování této ELF radiace vyzařuje vysílač HAARP silný paprsek vysokofrekvenčních vln (HF) modulovaných v ELF. Toto HF ohřívání moduluje teplotu elektronů v D oblasti ionosféry a vede k modulované konduktivitě a k proudu měnícímu se s časem, který pak vyzařuje na frekvenci  modulace. Nedávno vysokofrekvenční vysílač HAARP operoval s 3,6 GW výkonné radiační síly modulované na frekvenci 2,5Hz. Je ukázáno, že vysokovýkonná ELF radiace generovaná HF ionosférickými ohřívači, jako je současný ohřívač HAARP, může působit zemětřesení, cyklóny a silné lokalizované ohřívání."



4 komentáře:

  1. Velmi, velmi doporučuji tento dokument přečíst. Je to první potvrzení toho, že se zdaleka nejedná jen o počasí...
    I tohle málo co prosáklo, posadí většinu na zadek. Jsem zvědav, kdy vyleze na povrch všechno.
    Six

    OdpovědětVymazat
  2. Mě by zajímalo jak se to dělá s tou antigravitací, na které to všechno spočívá.

    OdpovědětVymazat
  3. Ano,jde i o vysoušení, zemětřesení a plno jiných zajímavostí... Je tam i práce o "zrušení" gravitace..... a jiné!

    OdpovědětVymazat
  4. Gravitace je prý něco jako tlačná síla na hmotné objekty prostřednictvím temné/černé/neviditelné hmoty, které je prý ve vesmíru přes 90% !!! Takže, kyž snižuji účinky té "druhé" hmoty, snižuji i svou gravitaci k Zemi. Toho se zřejmě podařilo v utajovaných projektech dosáhnout !!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.