21. března 2016

Havárie letu FlyDubai v Rusku byla označena za „kriminální čin“ z důvodu nálezu fragmentů americké střely

Update 22. 3. Orgonet: Dvě nově zveřejněná videa, dokumentující strmý pád letadla a výbuchy ještě před dopadem:¨

Výbuchy v letadle při jeho strmém pádu:
https://youtu.be/ifJ9osyLRqQ


Pokus o přistání, zmizení v mracích a následný strmý pád letadla:
https://youtu.be/7a2MJQbc5Zg


.........................


Havárie letu FlyDubai v Rusku byla označena za „kriminální čin“ z důvodu nálezu fragmentů americké střely

Zdroj: http://www.whatdoesitmean.com/index2016.htm
March 21, 2016
FlyDubai Crash In Russia Now Labeled “Criminal Act” After US Missile Fragments Found
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině.


Ponurá zpráva ruské Federální bezepečnostní služby (FBS) pro vnitřní potřeby Kremlu dnes uvádí, že vyšetřování smrtící havárie letu FlyDubai 981 19. března 2016 na letišti v Rostově na Donu byla dnes označena Vyšetřovacím výborem Ruské federace (SLEDKOM) za „zvláštní kriminální případ“, poté, co byly nalezeny důkazy, že toto letadlo bylo zničeno dvěma ručně vystřelenými střelami amerického původu – i nahrávka z videa bezpečnostních kamer ukazuje, že v letadle došlo k explozím ještě před dopadem na zem.

https://youtu.be/jEThAV3Y2_I


Obrovské pole trosek po explozi FlyDubai Flight 981 v Rostově na Donu (fotografováno 20. března 2016)

Podle této zprávy je SLEDKOM hlavním federálním vyšetřovacím orgánem v Rusku, odpovědný presidentu Putinovi – jehož ředitel, Alexander Bastrykin, převzal vedení vyšetřování této havárie po Ministerstvu naléhavých záležitostí (EMERCOM) a Mezistátním ruském leteckém výboru (IAC), které jím byly původně pověřeny, a to vzhledem k množství „šokujících objevů“, které se ukázaly při této tragédii, jež zabila 62 lidí.


Mezi prvními „šokujícími objevy“ učiněnými při vyšetřování dle zprávy, a jak už jsme dříve oznámili, bylo to, že mezi zemřelými při havárii byl i „vysoce postavený“ představitel americké CIA, oficiálně cestující na falešný britský pas pod jménem Larisa Allen, a to, že letadlo vezlo 27 miliónů amerických dolarů v hotovosti. 

"Špionážní balíček" agentů CIA: 1. Dvě paruky. 2, Troje brýle. 3. Průvodce po Moskvě. 4. Obálky s tísici euro. 5. Mobilní telefon. 6. Baterka. 7. Pepřový sprej. 8. Skládací nůž. 9. Zapalovač. 10. Kompas. 11. Kapesní nožík. 12. Štít RFID, bránící dálkovému čtení pasu a kreditních karet. 

Pokud jde o to, co způsobilo explozi letadla a rozptýlení jeho trosek na rozloze 1,7 km (1 míle), analytikové FSB ve zprávě uvádějí, že bylo zasaženo dvěma přenosnými infračervenými střelami země – vzduch FIM-92 Stinger, které byly odhaleny podle jedinečného „chemického podpisu“ vysoce účinné trhaviny, která se v nich používá.

I když tyto střely jsou vyráběny americkým gigantickým zbrojařským koncernem Rayethon, zpráva dále vysvětluje, že dle výbušniny v nich užité k útoku na let FlyDubai 981 vede stopak k tureckému výrobci zbraní a kontraktoru obrany Roketsan, který vyrábí tyto ruční střely Stinger v licenci, která mu byla udělena evropským multinacionálním obranným gigantem Airbus Group.

„Bojová sofistikace“ tohoto raketového útoku proti letu FlyDubai 981 spočívala dle zprávy v tom, že letadlo bylo téměř simultánně zasaženo do sekce levého křídla (což způsobilo hlavní explozi paliva) a do zadní sekce kuchyňky, kde jsou umístěny letové záznamníky pro tento typ letadla – což způsobilo, že tyto záznamy jsou tak silně poškozeny, že podle vyšetřovatelů IAC získání dat bude trvat více než měsíc, pokud vůbec bude možné. 

V Turecku vyráběná střela FIM-92 Stinger, používaná v Afghánistánu proti americkým helikoptérám

Pokud jde o „motivační aktéry teroru“ za tímto útokem, zpráva uvádí, že se jeví, že to byli turecký president Recep Tayyip Erdoğan a ukrajinský president Petro Porošenko – oba z nich veřejně vyhlásili svou nenávist vůči Rusku, a po jejich schůzce 9. března v Ankaře za účelem vytvoření jejich „Černomořské osy“ proti Ruské federaci ruská Zahraniční výzvědná služba (SVR) zaznamenala bankovní transfer 7 miliónů amerických dolarů od Porošenka Erdoğanovi, po němž následovalo naložení 5 „těžce obrněných“ přepravních beden do Porošenkova letadla, jejiž obsah nebyli schopni určit – ale bedny mohly velmi dobře obsahovat tyto střely FIM-92 Stinger, vyrobené firmouj Roketsan a použité ke zničení letu FlyDubai 981. 

Turecký president Erdoğan (vlevo) a ukrajinský president Porošenko (vpravo) si potřásají rukama při založení „Černomořské osy“ proti Rusku 9. března 2016 v Ankaře.

Pokud jde o to, proč by Porošenko chtěl zaútočit na Rusko takovým podlým způsobem, zpráva uvádí, že to byl pravděpodobně pokus „změnit/zaměřit nesprávným směrem“ výsledek soudu ukrajinské „špiónky/teroristky“ Naděždy Savčenko – ale ta, navzdory svévolnému sestřelení letu FlyDubai 981 byla shledána dnes vinnou ze zavraždění dvou ruských novinářů v roce 2014.

Jak jsme již v lednu uvedli o této ukrajinské teroristické vražedkyni Savčenkové, FSB použila při soudu k jejímu usvědčení četné její „velmi přísně tajné“ emaily získané analytiky ruských rozvědek z nezabezpečeného počítače bývalé americké státní tajemnice Hillary Clintonové. (Česky o emailech Clintonové zde: http://orgo-net.blogspot.com/2016/01/rusky-soud-pouzije-proti-ukrajinske.html)

Zpráva končí sdělením, že FSB a SLEDKOM vyšetřují i další možné „teroristické scénáře“ této tragédie, včetně napojení na Islámský stát, západní vlády a prvky organizovaného zločinu; ti všichni v minulosti prokázali malý až nulový respekt k lidskému životu. 



March 19, 2016 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

7 komentářů:

  1. Kdo sejme Erdogana? Vypisuji odměnu na jeho hlavu 40.000,- Kč. Dá někdo více?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vy si zoberiete túto karmu na seba ?

      Vymazat
    2. Kde to žijete, vy prostoto ! Až nabídnete tak 50.milionů euro, pak se možná někdo ozve.

      Vymazat
  2. Vím že můj komentář není k tomuto tématu, ale chtěla bych upozornit na zajímavý článek o havárii letadla Germanwings a nevím, kam jinam bych ho měla napsat. Je to zajímavá spekulace o souvislosti této havárie a migrační vlny, co se valí na Evropu. Možná jste to taky už četli http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/2327-hromadna-vrazda-udajneho-pilota-blazna-otazniky-po-roce-nemizeji-spis-pribyvaji-takhle-se-to-nedela-prevzal-nekdo-na-dalku-rizeni-stroje-slo-o-vyderacsky-vzkaz-vsichni-jsme-rukojmi-jednou-se-archivy-otevrou.htm.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale souvisí, souvisí...
      r.m.

      Vymazat
    2. Jak šutrák, opravdu. I kdyby jim zhasly všechny motory najednou, dokázali by trochu plachtit. Tohle je kolmice...že by zapnuli zpětný tah?
      r.m.

      Vymazat
    3. Přesně tak, už dávno mě napadlo, že Merkelová přeci nemůže být tak hloupá, a zvláště po tom, co zjistila, že je sledována a odposlouchávána. První co mě napadlo, že jinou možnost nemá, že jí někdo jednoduše vyhrožuje. Jsem zvědavá jak tato rozehraná partie dopadne. Těm kdo Německo takto vydírá se to doufám krutě nevyplatí.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.